A Wu-Tang Clan új albuma megjelenése előtt kidobtak egy új videót a legújabb dalukhoz, a “People Say“-hez Redman-el együtt.

Navegante a rendezője ennek az új videónak, és a Wu tagjai, Method Man, Raekwon, Inspectah Deck és Masta Killa kaptak helyet benne Redman-el aki az egyedüli vendégszereplő. Minden MC hozza a megszokott saját stílusát és formáját a gyengén megvilágított jelenetekben, miközben RZA és Mathematics egy füstös helyiségben pózolnak. A jelenetek között egy díszes Wu-Tang logoval ellátott ládikát cipelnek veszélyes helyzetekben, mivel kardokkal és fegyverekkel próbálják megkaparintani az éjszaka titokzatos alakjai. Igaz DJ Mathematics elárulta, hogy a dobozban a titokzatos Wu-erő lakozik, de én csak a pár héttel ezelőtt egy millió dolláért eladott lemezre, a Once Upon a Time in Shaolin-ra tudtam gondolni.

A Wu-Tang: The Saga Continues nemsokára október 13-án jelenik meg, aminek RZA a producere és DJ Mathematics szolgáltatja a zenei segítséget, amit már előrendelhettek az Apple Music jóvoltából.