Will Smith visszatért egy új, EDM-inspirált lemezzel “Get Lit.” címmel.

Augusztusban, DJ Jazzy Jeff úgy döntött, hogy Will Smith-től bemutat egy kiadatlan dalt, közel 20,000 ember előtt a Livewire Zenei Fesztiválon, “Get Lit” néven. Bár azóta semmit sem hallottunk a számról, a korábbi Bel- Air duó meggondolta magát és hivatalosan is kiadta a nehéz EDM-infúziós rekordot az iTunes-on és a streaming platformokon.

A stúdióban összedobtuk, és ki akartuk próbálni ezt az új számot a rajongókon Horvátországban és U.K.-ban … nincsenek tervek, nincs nyomás … csak vissza az alapokhoz DJ Jazzy Jeff-el! Itt van a “Get Lit”, “mondta az énekes-színész, amikor először debütált a dallal. “Szerettem volna egy olyan rekordot készíteni, amely mindenkit emlékeztet a fénykorára.” – tette hozzá.

Ahelyett, hogy egy régi klasszikus hip-hoppal álltak volna elő, mint amilyeneket a 90-es években készítettek, Will & Jazzy megpróbál lépést tartani az idővel, egy pozitív és egészséges hangulatú EDM számmal. Míg a kislemez vegyes véleményeket váltott ki, nem vitathatjuk, hogy Will Smith visszatérésének mindannyian örülünk. Valójában Will azt mondta, hogy több is van még ahonnan ez jött, mivel jelenleg mintegy 30 újonnan felvett daluk van.

Hat vagy hét amit igazán, nagyon szeretek, megpróbálom kitalálni az ötleteket” – a munkákban. “Lerázom a rozsdát, és levakarom a port.” – mondta.

A “Get Lit” 2005-ben kiadott Lost and Found című albumán jelent meg elöször, amit most feldolgozott. Nincs szó még arról, hogy mi lesz ennek a vége, de remélhetőleg egy visszatérő albummal készülnek. Azt hiszem, majd az idő megmondja.

LETÖLTÉS