Nas és Nicki Minaj már nem egy pár.

A 2017-es év egyik legérdekesebb és legmegdöbbentőbb kapcsolata Nas és Nicki Minaj között volt, mint arról már beszámoltam nektek még szeptemberben. Bár ők nem erősítették meg, hogy randevúznak, nem voltak annyira diszkrétek a kapcsolatukat illetően. Most úgy tűnik azonban, hogy kapcsolatuk véget ért.

KAPCSOLÓDÓ: Nicki Minaj & Nas Május óta randevúznak

Nicki Minaj és Nas ugyanis szakítottak jelnette be a TMZ. Forrásaik azt állították, hogy néhány hét múlva véget ért a nagy románcuk, miután kapcsolatuk “kifogyott a szuszból”. A legfrissebb beszámolók azt állították, hogy Nicki Minaj terhes lett Nas gyermekével, de később ez cáfolva lett. Annak ellenére, hogy kapcsolatuk véget ért, úgy tűnik, viszonylag jó viszonyban maradtak. Viszont az tény, hogy nem fognak barátként együtt lógni, továbbra is kölcsönös tiszteletben tartják egymást.

A két rapper viszonya először tavaly Májusban kezdődött, és a nagy szakítás oka az lehet, hogy külön városban éltek és ez igen megeröltető és nyomasztó hatást gyakorolt a kapcsolatukra.

Most legalább mind a ketten több időt tudnak fordítani a zenei karrierjükre. Azonban még egyik művész sem adott ki új albumot, de mindenesetre terveik között szerepel. Nas bejelentette, hogy készülőben van a tizenegyedik stúdióalbuma, de ezen kívül nem hallottunk róla semmilyen más információt.

Eközben Nicki már tavaly is elfoglalt volt a vendégszerepléseivel. Ezen a ponton mindenki várja a közelgő albumát, amelyet “kibaszott jónak” nevezett. Remélhetőleg 2018-ban fog megjelenni.