Eminem és csapata bemutatta a “Stan” Merch kiadásának első részét. Az első csomag hímzett sapkát, kapucnis pulóvert és pólót tartalmaz. Mindhárom elem fehér alapon, fekete varrással, és az árai 20 és 55 dollár között mozognak.

Az előrendelés már elérhető, és az összes tétel várhatóan négy héten belül tudják szállítani. Az “1. Csomag” neve alapján gondolom hamarosan lesz folytatása.

Slim Shady hivatalos weboldalán lehet megnézni és megrendelni az alábbi cuccokat.

[wds id=”6″]

Mivel a szomjas Hip Hop rajongók várják Eminem következő albumát, ami feltehetően a Revival címet viseli majd, Slim Shady bejelentette egy új portékáját. Szerdán (november 1-jén) Em instáján megjelent egy fotót, ami egy “Stan” feliratú sapkát ábrázolt, és valaki egy gumikesztyűben fog egy üveg hidrogén-peroxidos flakont egy piszkos mosogató felett.

Alatta a felirat így szól: “Stan[n]: egy híresség túlzott vagy rögeszmés rajongója” – Oxford Dictionary. Link a Bióban, iratkozz fel a részletekért az első kollekcióról.”

A “Stan” a Marshall Mathers LP-ről való, és egy olyan kínos rajongóról szól, aki mindent elveszít az egészségtelen megszállottsága miatt.