A legendás Wu-Tang Clan tagja Masta Killa a negyedik szólóalbuma, a “Loyalty Is Royalty” már megjelent. Nézzd meg ezt a legújabb hivatalos zenei videót “Flex With Me” címmel Chanel Sosa-val.

A videó elején a tengerparton Masta randizik Chanelel, és a régi Wu szokás szerint megint bevágtak egy filmrészlet hanganyagát maguk alá, és amikor meghallottam, azt hittem halucinálok. Mintha magyarul szólalnának meg benne, “Come on sit down, megpróbáljuk.” De a Star Wars után ahol a földönkívüliek is magyarul beszéltek én már semmin se csodálkozom.

Masta most luxus körülmények között rappel gyönyörű lányok társaságában, és egy szintén gyönyörű énekesnő szolgáltatja neki a vokált. És, hogy miről szól a dal? Ha lefordítjuk a refrén első két sorát, akkor már szerintem mindenki vágja, “Még soha nem próbáltál rám hajtani, pedig a legjobbat tudom neked nyújtani”. Hát reméljük nem lesz rest Masta és megpróbálnak Flexelni. 😀

A “Loyalty Is Royalty” mostantól elérhető minden digitális üzletben és lemezboltban világszerte, de nálam is letöltheted már. A várva várt projekten olyan előadók szerepelnek, mint Method Man, Redman, Sean Price, KXNG Crooked, RZA, GZA, Prodigy, Inspectah Deck és Cappadonna valamint vendégszereplők 9. Wonder, Illmind, RZA, P.F. Cuttin, True Master, Dame Grease és így tovább.