Napjainkban az internet nagyban megkönnyíti az életünket, hol vásárláskor hol pedig filmnézéskor. Például ha nem tudtuk megnézni otthon a kedvenc sorozatunkat, csak ki Googlézzuk és már pótolhatjuk is. A drágább megoldása ennek a streamelés amin az előfizetett csatornánk videótárában fellelhető filmeken bambulhatunk, kérdés, hogy benne van-e a kedvenc sorozatunk és vissza tudjuk-e nézni.

Curtis ’50 Cent’ Jackson is csatlakozott a sorozatgyártók táborához, akik szerint így nagyobb babért lehet learatni, mint egy filmmel. Az elmúlt 8-10 évben a rapper/előadó 50 Cent is belekóstolt a filmezésbe, de nem igazán sikerült megváltania Hollywoodot, sőt.

Nem meglepő hát, hogy ő is a sorozatvilágban kötött ki, ugyanis a Starz amerikai csatorna rábólintott a rapper Power című sorozattervére 2014-ben, amely egy James ‘Ghost’ St. Patrick nevű New York-i bártulajdonos és egyben drogdíler kettős életét meséli el. Azóta már sok víz lefolyt a New York-i csatornákon, nem beszélve a duna televízió uncsi adásairól itthon hiszen Fifty nemcsak producerkedett a sorozatban, hanem nélkülözhetetlen gonosztevőjévé is vált. Egy Kanan Stark nevű drogkereskedőt alakít, aki magas szinten űzi a manipulációt és jól verekszik és a célja, hogy bosszút álljon a főhősön és átvegye a vállalkozását.

A vezető producer tehát 50 Cent, de a stábban Courtney Kemp Agboh is ott van, aki korábban A férjem védelmében című drámában munkálkodott. Rajta kívül még Anthony Hemingway is, akinek a nevéhez a Drót-sorozat köthető, Mark Canton (Szupercella, 300, Piranha 3DD) és John David Coles, aki az Elementaryn, az Unforgettable-ön munkálkodott legutóbb, na meg az A&E Networke-re érkező Those Who Killen-en is.

A főszereplő Omari Hardwick (ő a Sötét zsaruk sorozatban tűnt fel korábban), mellette is csupa mellék- és epizódszereplő tűnik fel (Leslie Lopez, J.R. Ramirez, Adam Huss) – szóval számíthattunk arra amikor indult, hogy nem a színészek, hanem a sztori viszi majd a hátán a Powert. És így is lett, hiszen amerikában nagyon felkapott lett, ahogy előző cikkemben is említettem, hiszen majdnem verte a Trónok Harcát. De üröm is volt az örömben nemrég, amikor is az In The Club rapper a tévécsatornával összeveszett, mert megkurtították a 4. évadot, nem is kellett neki több kis is szállt a sorozatból, de nem ezzel kezdőtek a bajok, ugyanis még 2016 Decemberében világossá tette, hogy nem elégedett a Power “Golden Globe” jelölés hiányával sem.

Azt még nem tudni, hogy folytatja-e a producerkedést vagy, hogy visszatér-e mint Bobby a Dallasban az 5. évadban, de minden esetre már magyar feliratosan is megnézheted az első évadot például ITT. Köszönjük a fordítóknak kitartó munkájukat.