A  Hip-Hop egyik legjelentősebb triójának egyharmada, szerencsét próbál a politika világában.

Azzal a céllal, hogy kibővítse a zene és a művészet ágazatát a szülővárosában Newark-ban, New Jersey államában, Dupre “DoItAll” Kelly, a legendás hip-hop trió tagja a közelmúltban bejelentette, hogy jelölteti magát, mint tanácsost a 2018.-as májusi választásokon.

A múlt hónapban, szeptember 14.-én DoItAll bejelentette kampányát a 19. utcai Newark-i gyermekkori otthona előtt több mint két tucat támogatóval, köztük az UTFO Kangol Kid-jével és a Rock Steady Crew saját Crazy Legs-jével.

Tanácsosként a szórakoztató iparban szerzett tapasztalatom arra használom, hogy Newarkban művészeti és kulturális iparunkat bővítsük, hogy többeket alkalmazzunk, hogy többet tudjunk és tegyünk a nagyvárosunkért.

DoItAll jelenleg a Newark-székhelyű médiagyártó és rendezvényszervező cég vezérigazgatója, valamint a 211 Community Impact társalapítója ami egy ifjúsági nonprofit szervezet, amely az ifjúság számára nyújt segítséget a fegyveres erőszakkal szemben és hasonló kérdésekben, valamint elősegíti a fiatalok mentális egészségét és műveltségét.

A jelöltségét megelőzően Kelly a New Jersey-i Newark közösségben tevékenykedik majd a 211 Community Impact szervezetén keresztül, közös oktatási programokkal, elérhető nyilvános politikai erőforrásokkal és fórumokkal.

Newark városi tanácsának mind a kilenc tagja ott lesz a 2018-as Májusi választásokon, és persze ez lesz Kelly első próbálkozása az irodai versenyben.

A Lords of the Underground a funky hangzású rímelésekről és szöveges akrobatikus mutatványairól híres olyan klasszikus számokban, mint a “Chief Rocka”, “Funky Child” és a “Tic Toc”. A trió 1993-ban elnyerte a BET legjobb rap csapatnak járó díját is.

Nézzetek meg tőlük egy régi videót: