DMX jól reagált a rehabilitációra ügyvédje, Murray Richman szerint. Richman elmondta, hogy X az augusztusi program megkezdése óta 18 kg-ot hízott. Megnyugtatott mindenkit, hogy a legendás rapper “újra kezd emberi külsőt felvenni”.

Murray azt is elárulta, hogy nem volt más, mint csont és bőr, mielőtt elkezdték volna a kezelést augusztus végén egy New England-i létesítményben. Bár a programot majdnem teljesen befejezte, Richman azt javasolta, hogy X maradjon még 30 napig, mivel pozitív hatással volt az emszíre, olyannyira, hogy naponta kirándulgat is a szomszédos városba barátjával.

Miután rengeteg rossz hír keringett a Ruff Ryders Túrnéja akadozó előadásairól, a szövetségiek letartóztatták adócsalás miatt és házi őrizet alá helyezték. Ezek után jó hallani, hogy a rap ikon jobban van.

Legfrissebb hírek szerint…egy bíró elengedte a rehab után, miután a rapper azt mondta, a házi őrizet nem segített neki a javulásban. Murray azt mondta, hogy kezelni fogja a bírósági ügyét, miután DMX sikeresen befejezte a kezelést. A jövőben sem fog elzárkózni a turnék elől. Reméljük egyszer hozzánk is ellátogat, vagy mihamarabb hallani fogunk tőle még sok új számot.