Danielle Bregoli apja megosztotta aggodalmát lánya zenei pályafutásával és hírnevével kapcsolatban.

Danielle Bregoli karrierje elég ellentmondásos volt az utóbbi időben. Miután híressé vált Dr. Phil műsorában, vírusos szenzációt okozva ezzel, amit arra használt fel, hogy mégtöbben felfigyeljenek rá. A Mindössze 14 éves, “Bhad Bhabie” rap perszóna ugyanis egy albumszerződést kötött az Atlantic Records-al. Mielőtt belépett volna a rap játékba, elkezdte felvenni a kapcsolatot más rapperekkel, mint Youngboy-al és Kodak Black-el, akiknek szintén van szerződésük az Atlantic-al. Nemrég kiderült, hogy az apját Ira Peskowitz-t aggasztja az ilyen rapperekhez fűződő kapcsolata.

Az UNILAD-el folytatott interjú során Ira elmondta véleményét a lánya Atlantic Records-hoz való csatlakozásáról.

Mindig benne vagyok, hogy Danielle helyesen cselekedjen. Atlantic Records, nem vagyok túl lenyűgözve, mert akikkel lóg olyan emberekkel állnak kapcsolatban, mint például az NBA-es Young Boy és Kodak Black, akik rendkívül erőszakos természetű bűnözői múlttal rendelkeznek”- mondja. “Miért hagyta volna az anyja, hogy olyan erőszakos fickóval lógjon, mint a Kodak Black? A bűncselekmények miatt amiket mások ellen követett el?”

I’m chasin' dreams, while you snorin'😴🕯💸🛌💀 #GLEE

A post shared by Bhad Bhabie (@bhadbhabie) on

Majd tovább folytatta azzal, hogy Kodak Black-hez fűződő kapcsolata aggodalma egy Skype beszélgetésből származik, ahol elmondta neki, hogyan kell szexelni.

Ő az, aki Skypeolt Danielle-el és beszélgettek, elmondta neki, hogyan kell szexelni egy olyan fickóval, aki már átesett ezen.” – Mondta.

Azért aggódik ennyire az apuka, hogy Kodakkal áll kapcsolatban, mert ahogy szintén elmondta aggódik a lánya testi és lelki épségéért. És, hogy aggódik a lövöldözések miatti lehetséges “megtorlástól” is.

A legnagyobb félelem nyilvánvaló, a pszichés és érzelmi jólétén kívül, hogy ilyen emberek körül legyen kitéve a kábítószereknek, a káromkodásaiknak, és a szexnek, komolyan aggódok a megtorlástól is. A lehetséges drive-by, vagyis autós lövöldözésektől, az erőszaktól.” – Mondta.

Említést tesz még arról is, hogy az életben nagyon sebezhető és hajlandó kötődni bárkihez aki bármilyen formában törődik vele.

Danielle bárkihez kötődik, aki bármilyen gondoskodást is tanúsít felé… beleértve az édesanyját is, akit hátrahagyott, kirúgták az iskolából. Amikor valaki jön és csak úgy kinyújtja felé a karját, annyira sebezhető lesz, hamar megnyílik.” – Mondta.

Nézzd meg a videót: