Danielle Bregoli a.k.a Bhad Bhabie kidobta legújabb videóját.

Danielle Bregoli a.k.a Bhad Bhabie kihasználta hírnevét, hogy az Atlantic Records-al kössön lemezszerződést. Néhány héttel ezelőtt bemutatta rap karrierje első szingeljét a “These Heaux” -ot. A dal úgy terjedt mint a vírus, sőt amikor kiadta a Spotify a Globális Viral 50-es listáját, a második helyezést érte el, valamint benne volt a Billboard 100-ban is. Bár a dalt nem fogadta a legtöbb ember kedvező reakcióival, mégis felkavaródott a por a neve körül, és ez a fecsegés önmagában elég volt ahhoz, hogy folytassa a zenélést. Most visszatért az első videóval ami az Atlantic Records gondozásában készült. Szervírozva ezzel nekünk egy dupla átkot, a “Hi Bich”-et és a “Whachu Know”-t.

Bregoli körül nyilvánvalóan gyarapszik a vita, és az első dalban a “Hi Bich” című videón pontosan ezzel foglalkozik. A videónak ez a fele nagyon öntudatos, és megragadja az ellentéteket a rap karrierjével kapcsolatban. Különösen a “These Heaux” sikerét. A legutóbbi bírósági ügyét is beleszőtte, ahol öt évnyi próbaidőt kapott két nagy értékű lopás, marihuána birtoklása és a hamis rendőrségi bejelentés miatt, még tavaly. A videó az egész “Cash Me Ousside” személyiségének megpróbáltatásával foglalkozik, miközben a rapper énjét próbálja meg elfogadtatni a közönséggel. A videó végül a “Whachu Know” -ra vált, ahol egy üres raktárban rappel. Ez a fele a videónak nem olyan drámai, mint az első.

Bhad Bhabie rap karrierje úgy tűnik, gyorsabban indult mint amire számítottunk. Bár egyértelműen élvezi ezt az életmódot, az apukája a közelmúltban kifejtette több ízben is, hogy nem örül lánya új rap karrierjének. Főleg azért, mert olyan rapperekkel tartja a kapcsolatot, mint Kodak Black és Youngboy. Akárhogy is, nem úgy tűnik, hogy az apja véleménye bármennyire is számítana abban a döntésében, hogy folytassa a zenei pályafutását.