Szomorú hír érte újra a hip-hop világát. A legendás Rick Ross kórházba került miután tüdőgyulladást állapítottak meg nála. A TMZ az eredeti történetet kicsit megkurtította azzal, hogy később azt állította, hogy Rosst már csak a gépek tartják életben. A Rapper Fat Trel biztosította a rajongókat, hogy Ross valóban kórházba került, de nem kapcsolták gépekre. De ennek ellenére is kötötte az ebet a karóhoz a TMZ azt állítva, hogy a rapper állapota válságos. Nos sikerült is az ördögöt a falra festeni mert a közelmúltban a rappert lélegeztető gépre kötötték. Az nyilvánvaló, hogy Ross egy Miami kórházban tartózkodott, és a szív- és érrendszerrel kezelték. Míg a kezdeti diagnózis tüdőgyulladásra utalt, azt feltételezték, hogy Ross szívrohamot kapott. A részletek még nem tisztázottak.

A TMZ azt állítja, hogy Rossot valami úgynevezett ECMO eljárással kezelték, amely az extra-corporeális membrán-oxigenizációra utal. Az eljárás oxigént pumpál a vérébe a testén kívül, majd folytatja az oxigénnel töltött vér visszavezetését. Bár ez kétségtelenül bonyolultabb, mint amilyennek látszik, úgy tűnik, hogy Rick Ross jelenleg súlyos állapotban van. Csak annyit tehetünk, hogy imádkozzunk a főnökért. A legendás rapper mindössze negyvenkét éves, és ez a közelmúltbeli egészségügyi probléma minden bizonnyal félelemmel tölti el a rajongóit.

A rapper társait is egyértelműen megdöbbentette a hír, és sokan a társadalmi médiába adtak hangot ennek. Rozayért rengetegen kezdetek el imádkozni és jó kívánságaikat küldeni, amitől remélhetőleg hamarosan felépül. Miközben konkrétabb híreket várunk, nézzük meg barátai és munkatársai milyen bátorítást küldtek neki.